Telefoni feavea'i
0086-17815677002
Valaau i matou
+86 0577-57127817
I-meli
sd25@ibao.com.cn

O le a le ese'esega i le va o le kiki fa'atapula'a ma le ki fa'atapula'a?

 

O lekiki laitie faavae i luga o le fausaga o le ki.O le ki fa'atapula'aina o lo'o fai mai mai le lautele o le fa'aogaina o le ki.Micro ki, o se ituaiga o tapula'a ki,O le tele o suiga fa'atapula'a o su'ega fa'apitoa.I le isi itu, o nisi laiga lavelave tapula'a ki o lo'o i ai ki fa'apipi'i fa'apipi'i i totonu.

O totonu o le ki fa'atapula'a o le mea moni lava o se micro switch.O le eseesega i le va o le ki faʻatapulaʻaina o loʻo i ai se atigi malosi, ma pe a faʻafesoʻotaʻi le mea o loʻo gaoioi, o loʻo i ai se mamao paʻu o loʻo faʻalauteleina e se tautotogo, ina ia maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le mea gaoioi, e mafai e le micro switch i totonu. Fa'agaioiga vave, ona o le mamao pa'u, e puipuia le micro switch.O le ese'esega i le va o le ki fa'atapula'a ma se ki fa'aoga micro o lo'o ta'oto i le eseesega i foliga vaaia ma fa'ata'ita'iga fa'aoga.

 

1. O le micro switch e faʻavae i luga o le fausaga o le ki.

Micro ki---tact ki.fausaga;o le ki fa'afeso'ota'i ma se fa'amau fa'ae'e e feso'ota'i atu i le fa'afeso'ota'i, o lo'o fa'ailoa mai i le fa'amau e feso'ota'i atu i le laulau e ala i fa'amau fa'afeso'ota'i i itu uma e lua o le fa'amau;o le faamau, o le pa faʻafesoʻotaʻi ma le laulau e faia i se tui tui tuʻufaʻatasia E sili atu, o le ki ei ai se ufiufi teuteu i luga o le peleue pito i fafo.

2. O le ki faʻatapulaʻaina o loʻo fai mai mai le lautele o le faʻaogaina o le ki.

O le tele o ki fa'atapula'a o ki'i laiti.Po'o, o nisi laiga lavelave tapula'a ki o lo'o fa'apipi'i i micro ki.Fa'atapula'a ki e mafai ona fa'apipi'i i luga o mea fa'aletonu po'o mea fe'avea'i.

3.Micro sui gaosi oloa

Micro ki e Yibaoo loʻo faʻaaogaina lautele i mea faigaluega a le fale, vaega taʻavale, masini ofisa, Initaneti o Mea, mea faʻafomaʻi, fuaina o meafaifaʻaili, masini faʻatautaia fale gaosimea, ma isi. O lenei ua avea Yibao ma se faʻatau taimi umi ma paaga faʻataʻitaʻi o le tele o ituaiga lauiloa i le lalolagi .

Fa'aaliga oloa

Faamaufa'ailogaina Micro Su'i, Push Button Su'i, Ta'avale-Nofo Suiga, Rocker Suiga

Fa'amauina Micro Switch

Igoa Oloa: Micro Swich
Fa'ata'ita'iga NO.:MAA
Pepa Ta'e: Tulaga Tasi
Galulue Vevela:0~125℃

Oomi Ki Suiga

• Laititi Fa'atasi
• Suia le Faamaonia o le Saogalemu
• Ola Umi ma Fa'atuatuaina Maualuga
• Tu'u Atu Levers Eseese
• Fa'ato'a 'ese'ese 'ese'ese o fa'amauga uaea

Suiga Rocker

Igoa Oloa: Micro Swich
Fa'ata'ita'iga NO.:MAA-R
Pepa Ta'e: Tulaga Tasi
Galulue vevela:-40 ~ 85 ℃

Suiga Nofo Ta'avale

• Fuafuaina mo Waterproof IP67
• Laititi Fa'atasi
• Suia le Faamaonia o le Saogalemu
• Ola Umi ma Fa'atuatuaina Maualuga
• Tu'u Atu Levers Eseese

Afai o lo'o e su'eina se masini fa'atau micro switch, e mafaifaafesootai matou, matou te tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei ma le tau sili ona lelei!


Taimi meli: Iuni-02-2022
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou