Telefoni feavea'i
0086-17815677002
Valaau i matou
+86 0577-57127817
I-meli
sd25@ibao.com.cn

Fetufaaiga o le Poto – E uiga i Suiga Micro

O le micro switch o se kili vave fa'aoso fa'amalosi, e ta'ua fo'i o se ki ma'ale'ale.O lona mea fou na mafua mai i se tagata e igoa ia Peter McGall i Freeport, Ilinoi, ISA i le 1932.
O le taʻiala galue o le micro switch o le malosi faʻainisinia fafo e galue i luga o le ofe gaioiga e ala i le elemene faʻasalalau (tuomi pine, faamau, lever, roller, ma isi), ma a maeʻa ona faʻaputuina le malosi i le tulaga taua, o se gaioiga vave. e fa'atupuina, ma le fa'ai'uga o le u gaioiga a le fa'afeso'ota'i fe'avea'i ma le feso'ota'iga tumau e vave feso'ota'i pe motusia. Pe a aveesea le malosi i luga o le elemene felauaiga, o le ofe fa'agaioiga e fa'atupuina ai se fa'agasologa fa'aliliuga, ma pe a o'o i le fa'afeagai o le fa'asalalauga. elemene e o'o atu i le vaega taua o le ofe, o le gaioiga fa'afeagai e mae'a vave.
MAA
O le mamao fa'afeso'ota'i o le micro switch e la'ititi, e pu'upu'u le ta'i fa'atino, e la'ititi le mana oomi, ma e vave tele le fa'aogaina.O le saoasaoa o gaioiga o le fesoʻotaʻiga feʻaveaʻi e leai se mea e faʻatatau i le saoasaoa o gaioiga o le elemene faʻasalalau.O le micro switch e faʻavae i luga o le faʻapipiʻiina o le pine, ma e mafai ona maua mai i le faʻamau puʻupuʻu ituaiga taʻavale, o le faʻamau umi o le paʻu ituaiga, o le faʻamau faʻaopoopoga ituaiga taʻavale lapoʻa, o le faʻamau faʻamau, o le uʻu ituaiga taʻavale, le lever roller type, le ituaiga boom puupuu, ma le ituaiga boom umi.ma le tele o isi.
Micro switches o loʻo faʻaaogaina i mea faʻaeletoroni ma isi mea faigaluega i le faʻaogaina otometi ma le saogalemu o masini e manaʻomia ai le fesuiaʻi soo o taʻaloga.E fa'aaogaina i masini eseese e lagona ai le "on" po'o le "off" setete.
Ua sili atu nai lo le 90 tausaga talu mai le mea fou o le micro switch.I aso nei, o le micro switch ua avea ma mea e manaʻomia mo pisinisi ma le faʻaaogaina faaletausaga o le sili atu i le 100 piliona fasi.Ua leva ona vavalalata i galuega ma olaga o tagata.I le avea ai o se tagata masani, e tusa lava pe o oe ma le micro switch, e foliga mai e leai se vaeluaga, ae o le umi lava e te manaʻo ai, i soʻo se fale poʻo nofoaga faitele, e mafai ona e mauaina a itiiti ifo ma le tasi pe sili atu micros witch i luga o lau taavale, i luga o le komepiuta, i luga o le kuka araisa, i luga o le ea malulu, masini fufulu, fufulu ipu, ma isi.
Zhejiang Yibao Technology Co., Ltd. na fa'atūina i le 1998. O se fa'apolofesa fa'apolofesa fa'atauga kiki.Mo le 24 tausaga, Yibao ua tausisi pea i le faiga faavae o le "silisili, tulaga lelei, faaleleia faifai pea, ma le tuliloaina o le tulaga lelei", ma ua tuuto atu i le faaleleia o le gaosiga ma suesuega ma atinae tulaga, ma auauna atu i taimi uma tagata faatau ma le faamaoni ma mamanu faapolofesa, tulaga mautu, tau talafeagai, tiliva vave!
Matou te tulimatai atu foi ma le faamaoni e galulue faatasi ma oe mo se tulaga manumalo-manumalo i le lumanaʻi.

Afai e te manaʻomia, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou:

Ole fa'amatalaga fa'afeso'ota'i lea


Taimi meli: Nov-18-2020